Voetbalvereniging RWB is net als alle andere voetbalverenigingen bezig met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

De KNVB heeft op verzoek van de clubs dit jaar voor de eerste keer de competitieopzet aangepast.
Doel van deze opzet is wat later beginnen na de zomervakantie zodat iedereen zich goed kan voorbereiden op de competitie en een langere winterstop waardoor de competitie ook langer doorloopt.
Met deze langere winterstop willen de clubs en de KNVB bereiken dat er meer geprofiteerd wordt van het mooie weer in het voorjaar en minder gevoetbald hoeft te worden bij slecht winterweer.
RWB startte de voorbereiding op de tweede seizoenshelft op 6 januari en voetbalde na een weekje training op zondag 14 januari zijn eerste oefenwedstrijd in deze winterstop met zowel
RWB-1 als 2 tegen Vlijmense Boys.
Resultaat hierbij is niet het belangrijkste maar niemand wil graag verliezen, RWB-1 en 2 moesten echter een nederlaag slikken, RWB-1 met 2-3 en RWB-2 met 1-3.
Volgende week speelt RWB-1 uit bij SC Engelen een oefenwedstrijd om zondag 28 januari de competitie thuis te starten tegen het Tilburgse Were-Di.

Over 10 dagen sluiten de inschrijvingen
Beste jeugdspelers en ouders van RWB Waalwijk,
Op 15 en 16 februari 2018 staat onze voetbalclub in het teken van de FC Schalke 04 voetbaldag. Tijdens deze dag ga je in een officieel FC Schalke 04 shirt trainen als een jeugdspeler van de Duitse topclub.
Over 10 dagen sluit de inschrijving! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar en hierbij geldt: vol = vol.
Dus wil jij meedoen aan deze gave voetbaldag? Geef je dan snel op via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden en verzeker je van je plekje.
Mit Königsblauen grüße,
Het bestuur

Ook tijdens het 110 jarig bestaan van RWB is het rond Carnval 4 dagen feest bij RWB.

We starten op donderdag avond met FeestDJ Mitchel van Wijk.

Op vrijdag het traditionele jaarfeest, dit jaar natuurlijk voor de 110e keer. Kaart verkoop voor deze avond is reeds gestart. Ook dit jaar hebben we weer gezorgd voor een surpise act tijdens deze avond.

De kaarten kosten 7,50 euro inclusief garderobe en een consumptie.  

Kaarten zijn te koop in de kantine van RWB en bij Mike van Helvoirt.

Op zaterdag kinder carnaval en we sluiten inmiddels ook voor de 11e keer af op zondag met Fruehshoppen.

 Tijdens de druk bezochte Nieuwjaarsreceptie, die de aftrap betekende van het 110 jaar bestaan van RWB, kreeg RWB bezoek van Betty Schelle van de KNVB.

Aan acht leden van de Jeugdcommissie / Bestuur van RWB deelde ze de zilveren KNVB-speld uit.
Namelijk Marco van der Hammen, Cor Pulles, Jeugdvoorzitter Jan Bergmans, Mart van Helvoirt, Dick van der Schans, Sjaak Timmermans, Berry Bruurmijn en Foort Cové.
Voor Voorzitter Bas Bruurmijn had Betty Schelle voor zijn verdienste voor RWB de gouden KNVB-speld bij zich.

 

RWB bestaat in 2018 maar liefst 110 jaar, de eerste activiteit in het kader van het 110 jarig bestaan is de Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari om 16.00 uur.
Iedereen die RWB een warm hart toedraagt is van harte welkom.

 Zondag 17 december speelde RWB zijn laatste competitiewedstrijd van het jaar 2017 en ging met goede moed richting Bavel.

De gewonnen uitwedstrijd van twee weken eerder uit bij TSC had RWB het nodige zelfvertrouwen gegeven.
De eerste kans van de wedstrijd was ook voor RWB, Michael Rosenbrand had echter niet door dat hij meer tijd had en schoot daardoor te gehaast.
Meteen was het aan de andere kant wel raak en zorgde Rob Adriaanse van Bavel voor de 1-0.
RWB kwam daarna steeds beter in de wedstrijd maar na een kwartier spelen gebeurde er iets met de scheidsrechter.
Vooropgesteld dat het niet handig was van keeper Amir Cehic om bij een achterbal tegen de scheids te blijven praten en de gele kaart was dan ook terecht.
Bij scheidsrechter Tirions was er op dat moment iets geknapt en gaf verdediger Merlijn Broos, die probeerde om een blok van een Bavel speler te omzeilen, meteen rood.
Tekenend in deze was dat de speler van Bavel dacht dat scheidsrechter Tirions floot voor een overtreding van hem.
Vanaf dat moment was de wedstrijd Bavel – RWB een wedstrijd waarin door de scheidsrechter en spelers te veel werd gepraat en te weinig gevoetbald.
Met 10 man bleef het nog wel een wedstrijd waarbij RWB net voor en net na rust nog goede kansen had en Bavel door de paal werd gered.
Halverwege de tweede helft stond RWB met nog 9 spelers in het veld en was van een wedstrijd geen sprake meer, Bavel liep daarbij uit naar 6-0 maar echt blij was niemand.
Na de wedstrijd was er stof genoeg tot praten en dat deden de spelers van Bavel en RWB nog een hele tijd, tussen de twee ploegen was er op het veld dan ook niets vervelends gebeurd.
Dinsdag 19 december heeft RWB nog de mogelijkheid om deze vervelende wedstrijd van zich af te spelen, het speelt dan thuis op het kunstgrasveld voor de beker tegen Nuenen.
Verder gaan in de beker zal echter moeilijk worden, daarvoor wordt hoofdklasser Nuenen te sterk geacht.

Beste spelers en ouders van RWB Waalwijk,
RWB Waalwijk wordt op 15 en 16 februari 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Jullie krijgen de kans om samen met andere voetballers uit de regio te trainen volgens de visie van de Duitse topclub FC Schalke 04. Onder de begeleiding van gecertificeerde trainers kunnen jullie de meest fantastische voetbaldagen beleven en jullie voetbaltalent ontwikkelen.
Er zijn slechts een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk en hierbij geldt helaas dat vol ook echt vol is. Meld je dus snel aan via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbaldagen.
Bij aanmelding krijg je een origineel voetbalshirt van FC Schalke 04. Om de samenwerking met RWB Waalwijk te vieren, ontvangen onze spelers van 6 t/m 15 jaar tot 22 december 2017 gratis een naam en rugnummer op het FC Schalke 04 voetbalshirt.
Om je gratis naam en rugnummer te ontvangen, dien je de kortingscode SHIRTKONING in te vullen op het aanmeldformulier. Meld jij je samen met je broertje(s) of zusje(s) aan dan kun je gebruik maken van de kortingscode SHIRTKONING2 of SHIRTKONING3.
Let op: je hebt 7 dagen om gebruik te maken van de kortingscode
De tweede dag bestaat uit een bezoek aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen, het stadion waar FC Schalke 04 haar thuiswedstrijden speelt. De reis zal per touringcar worden afgelegd en er is begeleiding aanwezig. Ook kun je je ouders, verzorgers, broertje, zusje, opa en oma meenemen met deze busreis. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.
Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 15 en 16 februari 2018 bij bent en meld je vandaag nog aan via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden.
Mit Köningsblauen grübe,
Het bestuur

Begin november zijn diverse sponsoren bedankt voor het beschikbaar stellen van kleding Jako Teamkleding van R.W.B. voor de JO15-1.

SUPERDRUKKER
Drukwerk bestel je tegenwoordig natuurlijk gewoon 24 uur per dag online. Van flyers, posters, brochures en visitekaartjes tot spandoeken, vlaggen, roll-up banners en relatiegeschenken, niets is bij SUPERDRUKKER te gek. De prijzen zijn scherp en de mogelijkheden ongekend. Kun je op de website van SUPERDRUKKER niet direct vinden wat je zoekt? De ervaren grafimedia professionals staan voor je klaar en denken met je mee. Het verschil tussen SUPERDRUKKER en het gros van andere online drukwerkaanbieders zit hem in de focus op het bieden van die service en professionaliteit. Via de telefoon, mail, chat, WhatsApp en natuurlijk op het inspirerende kantoor aan de Prinsenkade in Breda staat een vast team klaar om klanten te voorzien van alle informatie en een passend advies om samen tot een creatief resultaat te komen.

The Change Corporation:
Inter Actus presenteert The Change Corporation: succesvolle organisatieverandering met impact en resultaat.' Hebben maatschappelijke veranderingen als digitalisering, globalisering en een mondige consument impact op jouw bedrijf? Veranderingen in onze samenleving en bij bedrijven volgen elkaar steeds sneller op. Je kunt het je niet veroorloven om stil te staan. Maar wist je dat méér dan de helft van de veranderingen in bedrijven niet het gewenste resultaat oplevert? Uitgebreide praktijkervaring met het veranderen van organisaties en wetenschappelijke methoden hebben geleid tot de aanpak van The Change Corporation. Drie consultants vertegenwoordigen ieder hun eigen expertise, namelijk strategie, finance en mens & organisatie. Hierdoor kan elke organisatie van (financiële) analyse tot uitvoering met resultaat worden begeleid.

Daarnaast willen wij via deze weg ook graag bedanken:

• Mavin King Doner en Kebab Grotestraat 199 te Waalwijk
• TOF nagels visagie https://www.facebook.com/pages/TOF/656962264470228
• Teamwereld Drunen www.teamwereld.nl
• Golden Fingers heren kapsalon Grotestraat 223 te Waalwijk

 De game FIFA van EA sports is zeer populair onder de voetballende jeugd. In Nederland is er een eDivisie waar e-spelers van verschillende eredivisieclubs tegen elkaar strijden om het FIFA18 kampioenschap. Fox Sports heeft zelfs een kanaal waarop deze wedstrijden live worden uitgezonden. Onder de spelers van RWB JO13-2 heerst ook een onderlinge strijd wie de beste e-speler van het team is. Om dit uit te maken hebben we afgelopen zaterdag voor de tweede keer het PSN Project Support FIFA toernooi georganiseerd in de kantine van RWB. Over totaal 40 wedstrijden werd gestreden wie de beste drie van het team zijn. De eerste, tweede en derde prijs, een cheque van € 50,00 te besteden aan RWB clubkleding is gewonnen door respectievelijk 1e Misha van Drongelen 2e Miel Snijders en 3e Lars Muijzelaar. Christiaan Chabot heeft de 4e prijs gewonnen voor de speler met de meeste pech. Speciale dank aan RWB en sponsors voor het mogelijk maken van deze geweldige teambuilding middag!

Winnaars RWB JO13 2

Foto:
Vlnr: Chris, Lars nr3, Misha nr1 en Miel nr2.

Hallo beste leden,

Shoeby Kaatsheuvel kwam met het leuke idee om een SponsorEvent te organiseren voor RWB. Dit houdt in;

een besloten avond bij Shoeby Kaatsheuvel voor alle leden van RWB,
10% korting op de gehele collectie ( dit geldt op de originele prijs),
Borrel & Bites,
personal shoppers zijn aanwezig om u te adviseren,

ENNN.. WAAR WE HET OOK VOOR DOEN!? 10% VAN DE OMZET GAAT NAAR DE CLUB!! 😃⚽

 

Tot dan!!

 

Met vriendelijke groet,

Shoeby Kaatsheuvel & RWB Waalwijk

Op vrijdag 22 december organiseert de veteranen afdeling wederom een traditionele rikavond. Aanvang van het kaartspel is 20.30 uur.

De kantine is vanaf 19.30 uur geopend voor een ieder die deel wil nemen aan de kaartavond of die gewoon gezellig een potje bier wil komen drinken.

De veteranen commissie.