Begin november zijn diverse sponsoren bedankt voor het beschikbaar stellen van kleding Jako Teamkleding van R.W.B. voor de JO15-1.

SUPERDRUKKER
Drukwerk bestel je tegenwoordig natuurlijk gewoon 24 uur per dag online. Van flyers, posters, brochures en visitekaartjes tot spandoeken, vlaggen, roll-up banners en relatiegeschenken, niets is bij SUPERDRUKKER te gek. De prijzen zijn scherp en de mogelijkheden ongekend. Kun je op de website van SUPERDRUKKER niet direct vinden wat je zoekt? De ervaren grafimedia professionals staan voor je klaar en denken met je mee. Het verschil tussen SUPERDRUKKER en het gros van andere online drukwerkaanbieders zit hem in de focus op het bieden van die service en professionaliteit. Via de telefoon, mail, chat, WhatsApp en natuurlijk op het inspirerende kantoor aan de Prinsenkade in Breda staat een vast team klaar om klanten te voorzien van alle informatie en een passend advies om samen tot een creatief resultaat te komen.

The Change Corporation:
Inter Actus presenteert The Change Corporation: succesvolle organisatieverandering met impact en resultaat.' Hebben maatschappelijke veranderingen als digitalisering, globalisering en een mondige consument impact op jouw bedrijf? Veranderingen in onze samenleving en bij bedrijven volgen elkaar steeds sneller op. Je kunt het je niet veroorloven om stil te staan. Maar wist je dat méér dan de helft van de veranderingen in bedrijven niet het gewenste resultaat oplevert? Uitgebreide praktijkervaring met het veranderen van organisaties en wetenschappelijke methoden hebben geleid tot de aanpak van The Change Corporation. Drie consultants vertegenwoordigen ieder hun eigen expertise, namelijk strategie, finance en mens & organisatie. Hierdoor kan elke organisatie van (financiële) analyse tot uitvoering met resultaat worden begeleid.

Daarnaast willen wij via deze weg ook graag bedanken:

• Mavin King Doner en Kebab Grotestraat 199 te Waalwijk
• TOF nagels visagie https://www.facebook.com/pages/TOF/656962264470228
• Teamwereld Drunen www.teamwereld.nl
• Golden Fingers heren kapsalon Grotestraat 223 te Waalwijk