Doelpunten vier je samen. Nu ook in de app!

In de Voetbal.nl app kun je vanaf nu ook zien wie er daadwerkelijk een doelpunt gescoord heeft. Dit is voor alle fans, ouders én de spelers natuurlijk hartstikke leuk! Zo is iedereen via de app niet alleen op de hoogte van de uitslagen en de standen, maar weet men ook direct wie er gescoord hebben.

Wie op de club legt de doelpuntenmakers vast? En hoe leg je de doelpuntenmakers vast? Via de Voetbal.nl app, in de KNVB Wedstrijdzaken app of in Sportlink Club? We leggen het je hier uit.

Wie legt de doelpuntenmakers vast?

De teammanager is dé persoon die na de wedstrijd de doelpuntenmakers kan vastleggen. En we hopen dat de teammanagers na de wedstrijd even 3 minuten de tijd nemen dit te doen. Want juist hierdoor wordt het voor de fans en ouders veel leuker om alle wedstrijdinformatie in de app bij te houden.

Hoe de teammanagers de doelpuntenmakers kunnen vastleggen lees je hier.

Zijn doelpuntenmakers altijd zichtbaar?
Of de naam en eventueel de foto van een doelpuntenmaker in de app te zien is, heeft te maken met privacy-instellingen. Ieder persoon bepaalt zelf of diegene met naam of foto in de app getoond wordt. Dat is dus niet zozeer aan de club, maar echt aan iedere speler zelf. Willen leden van jouw vereniging als doelpuntenmaker met naam en eventueel foto gezien worden? Dan dienen zij in de app de privacy op ‘normaal’ te zetten. Meer hoeft men niet te doen! Deel dit vooral met de leden van je vereniging.

De rol van de teammanager

Teammanagers binnen de club krijgen een steeds belangrijke rol. En we merken dat bij veel teams nog geen teammanager staat geregistreerd. Hartstikke zonde, want door één of meerdere personen als teammanager aan te wijzen én te registreren in Sportlink Club, geef je die teammanager de ruimte om zijn rol goed in te vullen.

We hopen dat de leden en fans blij zijn met de doelpuntenmakers in de app! Wil je alles nog even teruglezen of informatie delen op de club? Op deze webpagina lees je er alles over.

Sportieve groet,
Sportlink