Op zaterdag 12 januari a.s. wordt in de Gemeente Waalwijk weer op 7 locaties gestreden om de Waalwijk Cup door de verschillende leeftijdsgroepen van de voetballende jeugd. Dit seizoen is gekozen voor het spelen om de Waalwijk Cup in de winterstop, daar er rond de zomervakantie geen geschikt tijdstip voorhanden was. 

Ook dit jaar wordt dit evenement verder uitgebreid. Er wordt nu namelijk naast de meisjesteams in de leeftijdscategorie onder 17 jaar en onder 13 jaar ook door de meisjes onder 15 jaar en onder 11 jaar gestreden om een wisselbeker, die ook nu beschikbaar is gesteld door de Gemeente Waalwijk.
De JO19 spelen dit jaar bij Baardwijk, de JO17 bij RWB en de JO15 bij WSC. Bij de pupillen spelen de JO13 op de velden van NEO’25, de JO11 bij Waspik, de JO9 bij SV Capelle en de JO7 bij SSC’55. Bij de meisjes zullen de MO17 hun toernooi afwerken bij SV Capelle, de MO15 bij SSC’55, de MO13 bij WSC en de MO11 bij RWB.
Naast een wisselbeker voor elke categorie is er voor de club die over alle toernooien in totaal het beste resultaat weet te behalen ook nog een wisselprijs beschikbaar gesteld. WSC zal daarbij de prestatie van de laatste jaren opnieuw trachten te herhalen. Na afloop van het JO19-toernooi vindt daarvan de prijsuitreiking plaats op het sportpark van vv Baardwijk.
De Waalwijk Cup voor de jeugd zal dit keer dus een voorbereiding zijn van de jeugdselecties uit de Gemeente Waalwijk op de voorjaarscompetitie.