De technische commissie is erg verheugd met het aantrekken van een nieuwe trainer voor het seizoen 2019-2020. Nadat eerder Ruud van den Heuvel te kennen had gegeven ook komend seizoen trainer van het1e elftal te blijven, is deze week overeenstemming bereikt met Alfons van der Pluijm. Alfons wordt de nieuwe trainer van het 2e elftal.
Alfons is als manager werkzaam bij De Vennen en Binnensportaccommodaties Dongen. Hij heeft samen met zijn vrouw Jaimie 2 kinderen, Brit en Quin. Zijn doelstelling is met goed verzorgd voetbal een promotie te bewerkstelligen met RWB 2 !
Momenteel is Alfons trainer bij de JO11-1 van RWB. Hij heeft in het verleden bij de volgende clubs gevoetbald: TSC, 3 jaar PSV, 2 jaar Fortuna Sittard, DVVC, Blauw wit ‘61 en RWB. Toen Alfons in het seizoen 2005/2006 in het 1e elftal van RWB speelde, werd RWB onder leiding van trainer Patrick Berkelmans kampioen waardoor promotie naar de 3e klasse volgde. Alfons is tevens 2 jaar trainer van de A-jeugd van RWB geweest waarin 2x een periode titel gepakt werd en er eveneens 1 keer nacompetitie gespeeld werd.
Het bestuur wenst Alfons veel succes toe in deze nieuwe stap van zijn trainers carrière.