Nadat in februari Nicky Ligtvoet werd aangesteld voor de JO19-1, is de Technische Commissie van R.W.B. er ook in geslaagd om voor de andere selectieteams de trainers aan te stellen:
De JO17-1 gaat komend seizoen getraind worden door Gido Boertje en Jos van Nieuwstadt. Gido en Jos trainen dit jaar al samen 1 team, namelijk de JO15-1. Gido is al ruim 10 jaar trainer van diverse jeugdelftallen en speelt momenteel in R.W.B. 2. Jos van Nieuwstadt is sinds een aantal jaren ook actief als vrijwilliger binnen R.W.B. en heeft een schat aan ervaring op het gebied van (prof)voetbal. Jos is jarenlang profvoetballer bij o.a. Willem II geweest en is momenteel werkzaam bij de Tricolores als teammanager.
De JO15-1 gaat getraind worden door Tim Vervoort. Tim heeft altijd in de jeugd van R.W.B. gespeeld (en gekeept) en speelt momenteel in R.W.B. 5. In het verleden is Tim ook trainer geweest van diverse jeugdteams. Na een uitstapje als selectietrainer bij o.a. Taxandria, SVSSS en Nieuwkuijk komt Tim, in het bezit van UEFA Coach C, dus weer terug als trainer op zijn oude vertrouwde nest.
De JO13-1 staat komend jaar onder leiding van Bob Janssen, Biko Kerstens en Zico Kemmeren. Zowel Bob als Biko voetballen momenteel in de JO19-1 en zijn al een aantal jaren fanatiek jeugdtrainer bij R.W.B. Beide heren hebben de plannen om in de nabije toekomst ook hun trainerspapieren te behalen. Zico is voor iedereen binnen R.W.B. zowel een bekende trainer als speler. Momenteel assisteert Zico bij de JO19-1 en hoopt binnenkort zijn UEFA Coach C diploma te behalen. Zico speelt momenteel in R.W.B. 2.
De JO11-1 staat seizoen 2019-2020 onder leiding van Jos Knippels. Jos is nu trainer van de JO10-1 en gaat volgend seizoen de cursus UEFA Coach C volgen. Naast het volgen van de cursus gaat Jos ook stage lopen bij de JO19-1. Eenmaal in de week gaat Jos assisteren op een trainingsavond en op de zaterdag gaat Jos samen met Nicky Ligtvoet de wedstrijden van de JO19-1 coachen en begeleiden. Jos heeft op zijn jonge leeftijd o.a. gevoetbald en teams getraind bij VCB uit Biezemortel en SC Elshout uit Elshout.
De Technische Commissie wenst alle trainers ontzettend veel succes toe het komende voetbaljaar!

Op de foto van links naar rechts:Tim Vervoort (JO15-1), Jos Knippels (JO11-1). Gido Boertje (JO17-1), Biko Kerstens (JO13-1) en Nicky Ligtvoet (JO19-1). Op de foto ontbreken Jos van Nieuwstadt (JO17-1), Bob Janssen en Zico Kemmeren (JO13-1)