Met ingang van het nieuwe seizoen draagt onze huidige hoofdtrainer Larry van Ommen na drie jaren het stokje over aan Dennis de Bruijn. Voorlopig heeft RWB nog een andere uitdaging, vandaar de vraag aan iedereen die betrokken is bij de selectie van RWB en alle supporters om Larry tot de laatste wedstrijd te blijven steunen. Larry verdient een mooi afscheid als hoofdtrainer bij RWB en RWB-1 dient volgend seizoen op zaterdag de competitie te starten in de KNVB 3e klasse.
De nieuwe hoofdtrainer stelt zich hieronder aan ons voor:

 

Beste RWB-ers,

Allereerst wens ik iedereen die RWB een warm hart toedraagt een gelukkig, gezond en sportief 2022 toe.

Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Dennis de Bruijn. Ik ben 50 jaar, geboren en getogen in Goirle en woon sinds 2008 in Tilburg. Ik heb een relatie met Brenda en een zoon van 19 jaar, hij heet Noah. Ik werk 20 uur als Instructeur Lichamelijke Opvoeding in de Penitentiaire Inrichting in Dordrecht. Daarnaast ben ik assistent-trainer bij Willem II onder 18 en hoofdtrainer bij vv Viola. In het verleden heb ik gevoetbald in het eerste elftal van GSBW, vv Poppel (België), Verbroedering Arendonk (België) en Sportclub ’t Zand. In de zaal heb ik een aantal jaren op Eerste Divisie en Eredivisie niveau gespeeld.

Ik ben in 2005 begonnen als jeugdtrainer bij Sportclub ’t Zand. Drie jaar later werd ik trainer-coach bij de eerste jaars D-pupillen (onder 13) bij Willem II en weer een jaar later trainer-coach van de A1 (onder 19) bij Sarto. Mijn loopbaan als hoofdtrainer begon 2 jaar later in 2012 bij TSV Gudok (3 seizoenen). Daarna kreeg ik de kans om hoofdtrainer te worden bij mijn oude liefde, GSBW uit Goirle. Daar ben ik 5 seizoenen hoofdtrainer geweest.

Ik ben het bestuur en de TC van RWB dankbaar voor het vertrouwen en voor de kans die mij geboden is om verder te kunnen groeien. Ik kijk enorm uit naar een zeer prettige samenwerking met het bestuur, TC, de staf en spelersgroep maar zeker ook alle vrijwilligers van RWB en ik wens Larry van Ommen heel veel succes om het huidige seizoen waardig en succesvol af te kunnen sluiten.

Met sportieve groet,

Dennis de Bruijn