Programma Carnaval RWB Waalwijk 2019

Donderdag 28 februari:

Alaaf 👋🏻,

Het is weer tijd voor de mooiste 5 dagen van het jaar, Carnaval!
🍻

Op donderdag 28 februari trapt RWB Waalwijk Carnaval af met een 7 tegen 7 voetbaltoernooi voor mannen en vrouwen. De deelnemende teams worden om 19:00 in de kantine verwacht en om 19:30 zullen de eerste wedstrijden van start gaan.

Wanneer het toernooi is afgelopen kan het feest pas echt losbarsten. DJ N'BITION zal van 21:30 - 01:30 de muziek verzorgen. Om de avond compleet te maken is er een shotjesbar aanwezig en kun je gebruik maken van het 'krokodillen-drankspel' om Carnaval 2019 goed te starten!
🎉

 

Vrijdag 1 maart: LET OP NIEUW CONCEPT!!!!!!

🍻 EERSTE EDITIE 7 ÛÛRKES VÛRRAF 🍻

Dit jaar is er GÉÉN kaartverkoop. Dat betekent automatisch meer drank de man of vrouw!🎉

 

Vrijdag 1 maart staat in het teken van een nieuw concept. Vanaf 17:00 is iedereen welkom om carnaval af te trappen. De eindtijd staat op 23:00, maar is geheel afhankelijk van jullie. Heeft iedereen nog zin om door te feesten? Blijft de kantine open tot 00:00. 🍻

 

De muziek wordt verzorgd door DJ Timotek die de leukste carnavalskrakers zal draaien. Ken jij nog een leuke carnavalskraker? vraag het gerust aan!

 

Deze avond zijn er 2 specials aanwezig: Het krokodillen drankspel en een shotjesbar. Er zijn 3 krokodillen aanwezig dus niet getreurd, iedereen is zo aan de beurt!

 

Ook zal er deze avond zal een happy hour plaatsvinden, maar hoe laat houden we nog even geheim. Kom dus op tijd naar de kantine om dit niet te missen!

 

Zaterdag 2 maart:

KINDERCARNAVAL

Zaterdag 2 maart is het weer tijd voor het jaarlijkse kindercarnaval bij RWB Waalwijk. Vanaf 14:11 is jong en oud welkom om er feestje van te maken. DJ Arno Timmermans verzorgt de muziek en wie weet loop jij de polonaise wel achteruit! Voor de kinderen is er een traktatie en gratis drinken.

Wie heeft er zin in een feestje?
🙋

Wij in ieder geval wel!

Zondag 3 Maart:

FRÜHSHOPPEN

Zondag 3 maart is het tijd voor het traditionele 'Frühshoppen'. Om 10:00 is de kantine geopend om onder het genot van een ontbijtje en schnaps uit te kateren en op te laden voor een nieuwe dag van Carnaval 2019!

Om 10:30 zal het Torfgraber Kapelle zoals voorgaande jaren tot en met 12:30 de muziek verzorgen.