De stemming tijdens de 25+ avond van 17 november 2017 zat er bij RWB meteen goed in.
In de kantine op Sportpark De Gaard huldigde RWB die avond 12 leden die 25 jaar of langer lid waren van de voetbalvereniging.
Gehuldigd werd in twee goepen van zes waarbij gestart werd met Bertus Didden, die met 85 jaar het oudste lid van de vereniging is.
Bertus Didden werd onder het toeziend oog van vele RWB-ers en de voor deze gelegenheid opgetrommelde familie gehuldigd voor 75 jaar lidmaatschap.


Voorzitter Bas Bruurmijn mocht Bertus een gouden speld met een ingezet diamantje opsteken en secretaris Dianne van Diemen had voor zijn vrouw Annie een mooie bos bloemen.

2017 11 17 21.54.31 IMG 1037
Meteen na de huldiging van Bertus Didden werden Dick van der Schans en Cor van de Gouw gehuldigd voor 60 jaar lidmaatschap.
Ad Schalken werd gehuldigd omdat hij 50 jaar lid is van RWB en Jan de Louw en Pieter Maijers kregen de speld voor 40 jaar lidmaatschap opgespeld.

2017 11 17 21.07.07 IMG 0989
In de pauze was er gelegenheid om de jubilarissen te feliciteren en werd driftig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om oude spullen en foto’s te bekijken, hiervoor was de bestuurskamer van RWB omgebouwd tot een tijdelijk museumpje.
Na de pauze werden zes leden gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap en was de mijlpaal van 100 leden die langer dan 25 jaar lid zijn van RWB bereikt, totaal is RWB een vereniging van 700 leden.
Voor 25 jaar lidmaatschap werd het zilveren speldje uitgereikt aan Thijs Soeterboek, Koen Schalken, Rene Schalken, Arno van Osch, Harold Maas en Randy Bruurmijn.
Bij Koen Schalken was het speldje overigens niet de zilveren speld maar de jaren geleden aan zijn opa Peter Schalken uitgereikt Rood Wit Blauw speldje wat via zijn vader Pierre nu terecht gekomen is bij de oudste zoon van Pierre, Koen.
De laatste speld die voorzitter Bas Bruurmijn opspeldde was in deze speciaal dat hij daarmee zijn eigen zoon mocht huldigen.
Na de huldigingen werd er druk gefeliciteerd en werd nog lang nagesproken over voetbal en over vroeger.