Bij aanvang van de wedstrijd RWB – Oosterhout stonden beide teams in de middenmoot van de
3e klasse B.
Reden daarvan is dat bijna alle teams die onder RWB en Oosterhout stonden verloren en bijna alle teams erboven staan wonnen.
Reden waarom na de wedstrijd RWB – Oosterhout weinig veranderde in de standenlijst dan dat de verschillen tussen het linker en rechter rijtje groter zijn geworden.


De eindstand bij RWB – Oosterhout was er een die de verhoudingen in het veld prima weergeven en waar beide teams ook goed mee konden leven.

2017 11 19 14.51.08 IMG 1223a
De wedstrijd bleef voor het publiek vanaf de eerste tot de laatste minuut spannend waarbij beide teams zowel in de eerste als de tweede helft kansen kregen.
Ondanks de strijd die uitgevochten werd was het een wedstrijd die sportief gezien prima verliep en uitstekend geleid werd door scheidsrechter Manichand en afgedaan kon worden zonder gele of rode kaarten.
Net voor rust dacht RWB te kunnen gaan rusten met een 1 – 0 voorsprong.
Op rechts was Jon van de Kamp opgestoomd en bracht het leer scherp voor de goal waarna Michael Rosenbrand de bal met zijn grote teen nog net kon toucheren, keeper Pamon Everduim van Oosterhout was daardoor kansloos.
Nog geen minuut later mocht Oosterhout een corner nemen, Robin Versluis kon daarbij redelijk ongehinderd inkoppen en stond de stand weer gelijk.

2017 11 19 16.01.47 IMG 1642
Zoals gezegd waren er na de rust over en weer nog kansen, bleef het tot de laatste minuut spannend maar hielden beide ploegen elkaar in evenwicht.
Volgende week speelt RWB wederom thuis, dan gaat de strijd tegen JEKA, de ploeg die samen met TSC en Gilze de 1e plaats inneemt.