De wedstrijd RWB-1 tegen Oud RKC Waalwijk was voor RWB een mooie gelegenheid om afscheid te nemen van aanvoerder Larry van Ommen als selectiespeler.
Larry heeft afgelopen seizoen gebruikt om zijn trainersdiploma TC2 te halen maar was van plan om volgend seizoen nog een jaar te voetballen om daarna bij RWB zijn trainersloopbaan te starten.
Totdat Larry benaderd werd door 3e divisieclub vv Dongen en de mogelijkheid kreeg om als assistent trainer onder Ruud Kaiser assistent trainer te worden. Deze mogelijkheid wilde Larry niet aan zich voorbij laten gaan en koos er dus alsnog voor om al volgens seizoen het trainersvak in te stappen.
Larry van Ommen heeft een mooie voetbalcarrière in het amateurvoetbal achter de rug, na bij RWB te zijn gestart als jeugdspeler en al op jonge leeftijd in RWB-1 kwam verkaste hij naar WSC om al snel te worden benaderd door vv Dongen waar hij meerdere seizoenen speelde. Na een seizoen Nivo Sparta en weer een jaartje WSC besloot hij zijn carrière te eindigen waar was begonnen, bij RWB. Helemaal verloren voor RWB is Larry zeker nog niet, Larry gaat namelijk bij RWB het jeugdteam trainen waar zijn zoontje Ish in voetbalt.