RWB speelde thuis op sportpark De Gaard tegen een sterker geacht TSC uit Oosterhout.
Al jaren doet TSC mee voor de bovenste plaatsen in de 3e klasse en inmiddels heeft de Oosterhoutse ploeg een periodetitel op zak. Niet raar dus dat TSC sterker wordt geacht, resultaat is echter wel dat RWB dit seizoen 4 punten pakte tegen TSC. Toen TSC in een slechte periode zat pakte RWB uit verrassend 3 punten, TSC is echter de laatste weken goed op dreef maar kon ook nu niet winnen van RWB. De Besoyense ploeg verdedigde stug en gaf maar heel weinig weg.
In de eerste helft was RWB zelfs het dichtste bij de openingstreffer maar had pech dat het afstandschot van Ronald Possemis op de lat uiteen spatte. Ook de tweede helft bleef RWB tot genoegen van trainer Ruud van den Heuvel knokken voor wat het waard was. Met vereende krachten en alle reservespelers in zettende hield keeper Amir Cehic de nul.
Een van die ingebrachte reservespelers was Bram van Iersel van RWB JO19 die daarmee zijn debuut maakte in RWB-1. Door de vele gelijke spelen in de 3e klasse B veranderde er in de stand niet zo heel veel, de wedstrijden volgen zich naar het einde van de competitie toe snel op, volgende week speelt RWB uit tegen het Goirlese GSBW.

ABO Drunen / Elshout
Fysio Totaal
Spijkerke
Van wijlen