Zowel RWB-1, 2 als JO19-1 behaalden zaterdag 18 maart de volledige winst. RWB-JO19-1 sluit in de 2e klasse door de overwinning op SC’Zand-2 aan bij de koplopers Sarto en SV Reeshof, RWB-2 verstevigt door de winst op GDC zijn koppositie en RWB-1 doet met de overwinning op koploper SCO goede zaken in de strijd om de 3e periode. De selectie van RWB behaalde met 9 punten uit 3 wedstrijden een 100% score. Met scheidsrechter Owen Struijk had RWB-SCO een van de jongste scheidsrechters die in de 4e klasse rond loopt. Hij had de wedstrijd prima onder controle en zorgde er mede voor dat de wedstrijd sportief verliep en nooit uit de hand liep.

RWB legde in de eerste helft tegen het Oosterhoutse SCO veel energie in de 1 op 1 duels. Koploper SCO mocht van RWB in deze eerste helft de bal hebben en werd daardoor min of meer gedwongen het spel te maken. RWB voelde zich comfortabel in deze rol en was met uitvallen gevaarlijker dan SCO. Dit resulteerde halverwege de eerste helft door een goal van Kevin de 1-0 voorsprong op. Kevin Remie, die na wat weken droog te hebben gestaan, liet zien dat hij langzaam weer terug in vorm begint te komen. De ruststand werd met 1-0 bereikt maar na rust startte SCO beter dan RWB en kwam ook al snel weer terug in de wedstrijd. In de periode meteen daarna was het doelman Björn van den Bersselaar die RWB met mooie reddingen behoedde voor een achterstand. Dit leverde hem, bleek na de wedstrijd, de titel Man of the Match op. Rondom de 50e minuut volgde de doelpunten zich snel achter elkaar op. De 2-1 van Bram van Iersel kwam 1 minuut na de 1-1 en de 2-2 volgde nog geen minuut later. Lang bleef het 2-2, werden de ruimtes groter en kregen beide ploegen om en om mooie kansen. In deze periode was het als toeschouwer een feest om langs de kant te staan. Door een goal van Koen van Baardwijk, twee minuten voor het einde van de reguliere speeltijd, dacht RWB de buit binnen te hebben. In blessuretijd kwam SCO tot teleurstelling van alle RWB-ers weer op gelijke voet. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, Jordy van der Klaauw had namelijk de winnende treffer op zijn schoen waarmee ging er een explosie van vreugde door Sportpark De Gaard. De 4-3 overwinning op koploper SCO was met name door de manier waardoor deze tot stand kwam een van de mooiere overwinningen van het seizoen.

Door de overwinning van RWB op SCO en het verlies van SSW tegen Dubbeldam staat RWB nu wat steviger op de belangrijke 3e plaats. Volgende week, zaterdag 25 maart, gaat de 3e periode verder met een uitwedstrijd tegen Irene’58 uit Den Hout.