In de eerste wedstrijd van de nacompetitie, waarbij voor RWB promotie naar de 3e Klasse te verdienen is, schakelde RWB door een 2-0 overwinning Steenbergen uit. RWB is dus door naar de tweede ronde en speelt zaterdag 10 juni tegen uit op Goeree Overflakkee tegen Herkingen’55. De winnaar van Herkingen’55 - RWB speelt op 17 juni op neutraal terrein tegen de winnaar van de wedstrijd Zaamslag - Peursum.

Trainer Dennis de Bruijn had een oefenwedstrijd van Steenbergen bekeken en een strijdplan gesmeed voor het met twee spitsen spelende Steenbergen. RWB speelde met drie verdedigers en schoof een mannetje vanuit de verdediging door naar het middenveld. Hiermee overrompelde het Steenbergen, voor die het doorhadden stond RWB al op 2-0. Beide goals zaten er prima in en kwamen van linkerspits Bram van Iersel. In de tweede helft verzuimde RWB om de wedstrijd in het slot te gooien waardoor een aansluittreffer op de loer bleef liggen. Doordat RWB op de bank een aantal volwaardige 1e elftalspelers had zitten kon Dennis de Bruijn in de tweede helft een aantal frisse krachten inbrengen zodat Steenbergen er nooit echt geloofde in een goed resultaat. En kwam er een kansje dan stond keeper Bjorn van den Bersselaar er nog altijd. De overwinning van RWB op Steenbergen mag dan ook met recht een ware teamprestatie genoemd worden.

In 1961, ruim 50 jaar geleden, speelde RWB na kampioen te zijn geworden ook promotiewedstrijden tegen Steenbergen. RWB verloor destijds twee keer van Steenbergen wat toen promoveerde naar de 2e klasse. Het heeft even geduurd maar RWB heeft zijn revanche op Steenbergen binnen.