Bedankt dat je belangstelling hebt om lid te worden van onze club!

Je kunt je inschrijven bij RWB via de site van de KNVB via deze link   Geef in de opmerkingen eventueel je voorkeur aan of al gemaakte afspraken.

Vrijwilligers zoals trainers en teamleiders etc. melden zich aan als "niet spelend" met de opmerking "vrijwilliger" na goedkeuring van het bestuur zijn zij vrij van contributie Er wordt wel verplicht om een banknr gevraagd maar dat is een automatisme in het KNVB formulier en wordt genegeerd bij verwerking. zij worden z.g. KNVB lid. Vrijwilligers kunnen natuurlijk ook betalend lid worden als z.g. niet spelend lid. Geef dit dan aan in de opmerkingen.

Nadat het formulier verzonden is ontvangt u een bevestingsemail waarop u nog moet reageren volgens de instructie in de email. Hierna kan de aanmelding worden verwerkt door de ledenadministratie.

Na inschrijving wordt met je contact opgenomen en wordt er bekeken of je in een team geplaatst kunt worden. Tenzij je hebt aangegeven dat daar al vooraf een afspraak over is gemaakt.

Als de inschrijving verwerkt is dan zal er dmv automatische incasso de 1e betaling voor dat halfjaar geïnd worden. Hierover ontvangt u een email met factuur en datum van incasso.

Voor overige vragen neem contact op via deze link met onze Ledenadministratie

In samenwerking met kleding sponsor JAKO en Teamwereld.nl heeft RWB ook een eigen Webshop.
U kunt daar alle RWB artikelen kopen tegen een scherpe prijs en tevens steunt u RWB.