Vandaag zaterdag 18 december 2021, is ook de JO9-1 van RWB, kampioen geworden in de 2e fase van de 1e klasse. Door alle voorgaande wedstrijden te winnen en de laatste wedstrijd met 4-4 gelijk te spelen tegen Groen Wit zijn de boys op zaterdag 18 december kampioen geworden.
In de 1e fase was het in de laatste wedstrijd RWB dat tegen een nederlaag aan liep, in de 2e fase was dit gelukkig niet het geval en wisten zijn van nagenoeg iedereen te winnen. De 2e fase was een competitie met sterkere tegenstanders en hier waren de uitslagen ook minder groot, de ontwikkeling en de leermomenten waren des te groter. Door elke week veel strijd, passie en plezier te beleven zijn onze mannen uiteindelijk de verdiende winnaar. Als je kampioen wordt dan hoort hier natuurlijk een feest bij, en dat doe je met kleren aan onder de douche en champagne.
De mannen van trainers Raimo, Stefan, Dennis en Stephan hebben een mooie prestatie geleverd.
Hopelijk mogen we na de winterstop de hoofdklasse in om nog meer tegenstand te krijgen en nog meer te leren. En wisten jullie al dat je het meeste en snelste leert als je plezier hebt? Nou dat kunnen deze boys beamen! Elke keer staan ze met een glimlach op het veld en ze zijn in dit half jaar als team een hechte groep geworden.
Wij als team hebben zin in de volgende competitie fase en wensen iedereen een fijne vakantie.

RWB JO9-1
Stephan de Man (een trotse coach)