De selectie van voetbalvereniging RWB start op zaterdag 8 januari 2022 met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Tot nu toe heeft RWB-1 slechts 7 wedstrijden gespeeld en staan er nog een aantal inhaalwedstrijden op het programma. De eerste competitiewedstrijd staat gepland op zondag 6 februari thuis tegen Vlijmense Boys. Als start van deze voorbereiding heeft de selectie een trainingskamp belegd in het Spaanse Benidorm. Tijdens dit trainingskamp, wat duurt van zaterdag 8 t/m dinsdag 11 januari 2022, dient de basis gelegd te worden voor een goede 2e seizoenshelft. Hard nodig want RWB staat in de 3e klasse B onderaan.

Voor dit 4-daagse trainingskamp wat wordt verzorgd door trainingskampen.nl verblijft de selectie van RWB all-inclusive in Hotel Levante Club & Spa Benidorm. Zaterdagochtend heel vroeg in de ochtend werd met de bus vertrokken vanaf het parkeerterrein van sportpark De Gaard. Om 7.30 uur vertrekt vervolgens het vliegtuig van Transavia vanaf Eindhoven richting Alicante. Na het inchecken door de 26 deelnemers aan het trainingskamp volgt de lunch en wordt om 14.30 uur afgetrapt voor oefenwedstrijden tegen HSSC’61 en GRC. Zondag staat er in de ochtend padel en tennis op het programma en in de middag gaat de gehele selectie paintballen. Maandag staat in de ochtend een voetvolley toernooi gepland en wordt er in de middag een voetbaltraining afgewerkt. Dinsdag 11 januari staat in het teken van uitchecken en de terugvlucht waarna er om 13.45 geland wordt op Vliegveld Eindhoven.

Hoe de voorbereiding van RWB er daarna uit ziet is nog onduidelijk en ook geheel afhankelijk van wat het Kabinet in week 2 gaat beslissen. Hierop vooruitlopend heeft RWB op donderdag 20 januari een oefenwedstrijd uit tegen DESK. Dinsdag 25 januari wordt er vervolgens een oefenwedstrijd gespeeld, thuis op Sportpark De Gaard tegen NEO’25.

 

BPR
Fysio Totaal
Spijkerke
D en P acuntancy