Ondanks dat RWB tot twee keer toe op voorsprong was gekomen moest het de 3 punten achterlaten bij TGG in ’s-Hertogenbosch. In de laatste minuut van de wedstrijd werd het 3-2 in het voordeel van TGG.

Het was niet de eerste keer dat bij een wedstrijd van RWB de beslissing in de allerlaatste minuut viel. Tegen Haarsteeg werd in de laatste minuut gewonnen en tegen Baardwijk sleepte RWB er in de laatste minuut een gelijk spel uit. Daartegenover staan de verliespartijen in de laatste minuut tegen FC Engelen en het verlies van zondag 28 maart tegen TGG. Deze laatste verliespartij is extra zuur want met TGG ging de strijd om weg te komen van de onderste degradatieplaats. De wedstrijd uit bij TGG was dus een ware degradatietopper oftewel een 6 punten wedstrijd. Na een half uur spelen brak Bram van Iersel de score open en maakte er 0-1 van. Lang kon RWB hier niet van genieten want 2 minuten later tekende Bas van Zeelst voor de gelijkmaker, wat ook meteen de eindstand betekende. In de tweede helft bracht Vedad Hazic RWB voor de tweede keer op voorsprong.
Wederom was het Bas van Zeelst die TGG naast RWB bracht, deze keer mocht hij van 11 meter aanleggen voor een penalty. In de 90e minuut was Bas van Zeelst voor de 3e keer trefzeker, bracht TGG op 3-2 en werd met drie goals de man van de wedstrijd.
Zondag 3 april staat voor RWB een Langstraat derby op het menu. RWB voetbalt dan thuis om 14.30 uur op Sportpark De Gaard tegen het Drunense RKDVC.