Het verlies van RWB, thuis tegen VV Trinitas Oisterwijk was voor RWB een zware tegenvaller. Met name de 2-0 die door de scheidsrechter niet werd toegekend terwijl de bal door Justin van der Sanden tegen de stang werd gekopt, en vervolgens terug kwam in het spel, had de wedstrijd zomaar een andere wending kunnen geven. Nu werd het na rust door een penalty 1-1 en verloor RWB uiteindelijk met 2-3.

Ondanks het verlies en de bittere pil houdt RWB een goed gevoel over aan deze wedstrijd en geeft het vertrouwen in de toekomst. RWB begon goed aan de wedstrijd, mede door het gewijzigd systeem geeft het minder kansen weg en kreeg het ook een aantal goede mogelijkheden. Na ruim een kwartier spelen was het raak voor RWB, verantwoordelijk voor deze 1-0 was spits Kevin Remie. Met deze stand werd ook de rust bereikt, en werd het meteen na rust 1-1. Doelpuntenmaker vanaf de 11 meterstip was Job Viellevoye, die verderop in de wedstrijd ook de 1-3 scoorde toen hij wederom een penalty mocht nemen. Tussen deze twee penalty’s was het Peter de Jong die van buiten de 16 meter de bal diagonaal in de bovenhoek kogelde. RWB bracht daarop nog een extra aanvaller wat resulteerde in de 2-3 van Serhan Eyupoglu. Deze goal kwam echter te laat om alsnog een puntje bij te mogen schrijven. Volgende week speelt RWB in ’s-Hertogenbosch tegen BVV, een ploeg die net boven de gevarenzone staat. Om te voorkomen dat BVV niet helemaal uit het zicht raakt is winnen eindelijk een noodzaak.