RWB-1 en 2 spelen met ingang van dit seizoen de competitiewedstrijden op de zaterdag. Wat niet betekent dat er bij RWB op zondag niet meer gevoetbald wordt. RWB-2 t/m 5, RWB-35+1 en de Taaie Tijgers blijven dit seizoen hun wedstrijdjes op de zondag spelen.

Zondag 9 oktober speelden 3 teams thuis op Sportpark De Gaard. De ochtend startte met de wedstrijd Taaie Tijgers tegen FC Knudde die eindigde zo het begon, met 0-0.
Vervolgens speelde RWB-35+1 op veld 3 zijn thuiswedstrijd tegen DBN’20. Een heerlijk spannende wedstrijd die eindigde in 1-1. De laatste wedstrijd deze ochtend werd gespeeld op het hoofdveld tussen RWB-5 tegen Vlijmense Boys-4. In de rust stond het 2-1 in het voordeel van RWB-5. De tweede helft begon in de wetenschap dat de wedstrijd nog lang niet gespeeld was. Vlijmense Boys had namelijk ondanks de achterstand in de eerste helft de beste kansen gehad. Vlijmense Boys kwam na rust ook al snel op een gelijke 2-2 stand. Na 90 minuten voetbal was de stand met 3-3 wederom gelijk, beide ploegen handhaven zich daarmee is de subtop, al moet wel opgemerkt worden dat de onderlinge verschillen na drie wedstrijden erg klein zijn.