Zondagochtend 18 december werd bij RWB de laatste officiele competitiewedstrijd van het jaar 2022 gespeeld. De meeste wedstrijden werden deze dag afgelast maar de wedstrijd RWB-4 zondag tegen het Tilburgse Were Di-7 kon gewoon doorgaan. Rond half 10 ’s-morgens kwamen de eerste voetballers in de vrieskou, hoofd diep in de jassen, het sportpark oplopen. Nog helemaal geen zin hebbende om in korte broek over het met rijp aangevroren kunstgrasveld te gaan rennen. Eenmaal warmgelopen kreeg iedereen er zin in, het zonnetje kwam door en het was windstil zodat het prima voetbalweer werd. Voor de toeschouwers langs de kant was het minder lekker, vandaar dat die al snel een plaatsje achter het glas op zochten waar het vanuit het clubhuis genieten was van het voetbal en een warme kop chocomel die door Carola met liefde voorzien wordt van net wat te veel slagroom. De wedstrijd was leuk en meteen spannend om naar te kijken. Arjan Huigen en Anthony Dierkx zorgden voor de 2-0 voorsprong, maar uit het niets kwam Were Di terug en werd de warme thee opgezocht met een 2-1 ruststand. In de rust werd door de wisselspelers warm gelopen. Een van de wisselspelers was Martin Asare die sinds twee jaar in Nederland woont en de uitstraling heeft van Brian Brobbey. Een echte spits dus die echter net niet tot score kwam maar wel trots was op zijn afgeleverde assist. Ook in de tweede helft bleef het spannend, na een eigen goal van Were Di werd het 3-1 maar vrij snel scoorde Were Di ook de 3-2. De 4-2 van Taoufiq Benabdellah leek de beslissing maar Were Di kwam weer terug naar 4-3 waardoor het tot het laatste moment spannend bleef. Voor RWB-4 zondag een belangrijke overwinning, want door de 4-3 overwinning sluit het aan bij de middenmoot en gaat het met een lekker gevoel de winterstop in.