Door de 5-0 overwinning op DHV uit Zevenbergschenhoek staat RWB op de ranglijst steviger op de 3e plaats. Het gelijk spel van Dubbeldam betekent daarnaast dat RWB de leiding neemt in de 3e Periode. Beide geven recht op meedoen aan het Periodekampioenschap. De laatste vier wedstrijden zal RWB deze positie moeten verdedigen tegen niet de minste ploegen. Achtereenvolgens speelt RWB tegen SSW, GSC/ODS, Dubbeldam en RFC, allemaal ploegen die nog meedoen voor het kampioenschap c.q. periodekampioenschap.

De wedstrijd RWB-DHV werd zaterdag 1 april door het slechte weer gevoetbald op het kunstgrasveld in plaats van het hoofdveld. Jammer want daardoor moesten de toeschouwers hun heil zoeken onder een paraplu in plaats van een plekje op de tribune of het overdekte terras. De eerste helft was het een gelijk opgaande strijd waarbij RWB op een perfect moment, net voor rust, op 1-0 kwam. De 1-0 was een echte spitsengoal, Kevin Remie nam buiten de 16 meter de bal aan, bedacht zich geen moment en schoot de bal perfect in de bovenhoek. De goalie van DHV moest na rust nog vier keer naar het net want RWB walste in de tweede helft over DHV heen. Vooral na de 2-0 en 3-0 van Bram van Iersel, die vielen in de 50e en 56e minuut, kon je zien dat DHV het geloof in een goede afloop van de wedstrijd liet varen. Een kwartier voor tijd maakte aanvoerder Koen van Baardwijk er 4-0 van doordat een afgeslagen bal door hem vanaf de 16 meter meteen op de slof genomen werd. 10 Minuten voor tijd was er een mooi moment voor Cas Renckens van RWB JO19-1. Hij mocht zijn debuut voor RWB-1 maken, deed ook nog een doelpoging maar keeper Luc van Klundert lag jammer genoeg in de weg. Het invallen van Cas zorgde langs de kant ook nog voor een trotse vader en opa. Het slotakkoord in de wedstrijd was voor Bram van Iersel, in de 90e minuut kreeg hij van invaller Brent van Look de 5-0 op een presenteerblaadje wat hem een ware hattrick opleverde. Zijn hattrick leverde hem na de wedstrijd ook de titel Man of the Match op.
In het Paasweekend staat er voor RWB geen competitiewedstrijd op het programma, de week daarna op zaterdag 15 april speelt RWB uit bij SSW uit Dordrecht oftewel een wedstrijd tussen de nummer 3 en 4.