RWB speelde zaterdag 15 april uit tegen SSW, de directe concurrent voor de 3e plaats. In de 4e klasse D zijn de kaarten zo geschut dat het behalen van de 3e plaats en het winnen van de 3e Periode beide recht geven op het meedoen in de nacompetitie. De derde in de competitie neemt namelijk de Periodetitel van de kampioen, SCO of RFC, over. RWB staat door de 1-3 winst op SSW met nog 3 wedstrijden te spelen 9 punten voor op SSW. Daarnaast is het doelsaldo van RWB 36 doelpunten beter dan de nummer 4 SSW. Een plaats in de nacompetitie kan RWB dus eindelijk niet meer ontgaan.
RWB had in Dordrecht een vliegende start toen na 2 minuten Bram van Iersel achter een diepe bal aan ging en de doelman van SSW kansloos liet. Halverwege de eerste helft verdubbelde wederom Bram van Iersel de voorsprong naar 0-2, SSW antwoorde echter onmiddellijk en was het verschil weer één doelpunt. Op een voor RWB wel heel gelukkig moment, in de blessuretijd van de 1e helft, kreek RWB een strafschop. Aanvoerder Koen van Baardwijk wist hier wel raad mee zodat RWB met 1-3 de rust in ging. In de tweede helft lag de prioriteit bij RWB aan het er voor zorgen dat SSW niet meer dichterbij kwam. Dat ging RWB goed af want het gaf nauwelijks nog kansen weg. Zelf kreeg het nog voldoende kansen om verder uit te lopen. Dat dit niet gebeurde deed RWB geen pijn want de zege op SSW was binnen en daarmee ook op een haar na de Periodetitel.
Volgende week, zaterdag 22 april speelt RWB thuis tegen GSC/ODS en kan het de Periodetitel definitief binnen halen.