Met de 3-0 overwinning van RWB op GSC/ODS wordt RWB minimaal 3e in de
4e klasse D. Meedoen aan de nacompetitie is daarmee zeker gesteld. Door verlies van SCO staan RFC en SCO met nog 2 wedstrijden te spelen beide 4 punten boven RWB. Het behalen van de 2e plaats, wat een minder zwaar programma betekent in de nacompetitie, heeft het daarmee niet in eigen hand. Met de wedstrijd RFC-RWB als laatste competitiewedstrijd nog op het programma geeft RWB dit nieuw gestelde doel echter nog niet op.
Uit tegen GSC/ODS scoorde Kevin Remie vier goals om vervolgens toch te verliezen. Zaterdag 23 april was één goal van Kevin voldoende voor de winst maar dat was dan ook meteen een wereldgoal. De 2-0 was te vergelijken met de goal die Michiel Kramer eerder deze week maakte tegen Go Ahead Eagles. De score tijdens RWB-GSC/ODS werd geopend door Bram van Iersel die door Koen van Baardwijk met een steekbal alleen voor de keeper werd gezet. Nog voor rust wipte Owen Kogels vanaf rechts komende de bal subtiel over keeper Joeri van Kordelaar waardoor het met 3-0 ging rusten. Na rust schakelde RWB een tandje terug en nam de gelegenheid om volop te wisselen. Kansen gaf het niet veel meer weg wat betekende dat RWB achterin weer de 0 hield.
De komende twee weken staan er voor RWB-1 geen wedstrijden op het programma. Zaterdag 13 mei gaan vervolgens voor alle ploegen gezamenlijk de laatste twee competitiewedstrijden in. RWB speelt dan thuis op Sportpark De Gaard tegen Dubbeldam en eindigt de competitie op 20 mei met de uitwedstrijd tegen RFC.