Afgelopen weekend vonden bij RWB de eerste voetbaltoernooien van dit seizoen voor de jeugd plaats.
Op vrijdagavond kwam als eerste de JO16 aan bod. RWB JO16 toonde zich hier duidelijk de sterkste met FC Engelen als tweede en SSC’55 op een goede derde plaats.
Op zaterdagochtend werden een viertal toernooien afgewerkt, Bij de JO8 eindigde het sterke team van Perfect Game Academy als soevereine 1e , BVV Den Bosch werd tweede en RWB JO8-2 eindigde heel verrassend op een mooie derde plaats. Bij de JO9 werd het deelnemersveld gesplitst in een categorie Hoog en een categorie Laag op basis van de KNVB competitie-indeling. Bij de categorie Hoog werd Heerjansdam 1e , RWB JO9-1 een goede tweede en eindigde SSC’55 op de derde plaats.
Bij de categorie Laag won Uno Animo de finale nipt van het sterke RWB JO9-3, WSC eindigde als 3e.
De JO10 leverde VV Acht als duidelijke winnaar voor het verrassend sterke RWB JO10-2 als 2e en SSC’55 JO10-1 als 3e.
Zaterdagmiddag was het de beurt aan de JO14/JO15. Dit leverde een overwinning op voor het Tilburgse ZIGO, met FC Engelen op de tweede plaats en SSC’55 JO14 als derde.
Het komende weekend staan de laatste toernooien uit de cyclus van dit jaar voor de JO12 en de JO13 op het programma.
Het JO12 toernooi start om 9.00 uur en eindigt ongeveer om 12.30 uur.
Het JO13 toernooi start om 13.30 uur en eindigt ongeveer om 17.30 uur.