Zaterdag 2 september speelde RWB de eerste officiële KNVB wedstrijd van seizoen 2023/2024 thuis tegen TSVV Merlijn. Naast TSVV Merlijn staat RWB ingedeeld in een poule samen met Dongen en Olympia’60. De volgende bekerwedstrijd die voor RWB op het programma staat is Olympia’60 - RWB op zaterdag 9 september om 15.15 uur op Sportpark Crispijn in Dongen.

Tot drie keer toe kwam RWB op voorsprong maar even veel keren kwam TSVV Merlijn terug in de wedstrijd. Voor het maken van de drie doelpunten had RWB meer kansen nodig dan TSVV Merlijn. Al snel in de wedstrijd wist Kevin Remie uit een vrije trap het net te vinden. Als RWB meer met de kansen had gedaan zou de wedstrijd bij rust al gespeeld zijn geweest. RWB moest echter bij rust TSVV Merlijn met een 1-1 ruststand naast zich dulden. Na een uur spelen kwam RWB door een doelpunt van Owen Kogels op een 2-1 voorsprong. 10 Minuten later kwam TSVV Merlijn weer op gelijke hoogte. Dit zou zich in de 65 minuut herhalen. Kevin Remie maakte zijn tweede van de middag en 10 minuten later was het weer gelijk. RWB moest dus genoegen nemen met de 3-3 gelijke stand en moest constateren dat TSVV Merlijn effectiever was om gegaan met de kansen die het kreeg.