Een nieuw team, een eerste echte wedstrijd, bijbehorende regels, best een beetje spannend voor de jongens aan de start van het seizoen. Na de eerste twee flitsende wedstrijden met mooie overwinningen stond deze week de wedstrijd tegen SVSSS in Udenhout op het programma. De jongens hebben er weer zin in!  SVSSS start goed, RWB moet nog een beetje wakker worden. Na een bal op de paal van Guus, komt er wat later een mooie voorzet van Beer op Pieter, hij maakt het eerste doelpunt van de wedstrijd! 0-1! Maar ook SVSSS krijgt kansen, Simon verdedigde super goed en Raf zet alles goed neer achterin, knap verdedigend werk jongens!  Uiteindelijk maakt SVSSS toch de gelijkmaker. RWB krijgt nog wel wat kansen, maar helaas komt er geen goal uit. SVSSS maakt nog een doelpunt, 2-1. Na een drink- en wissel moment gaan de jongens vol goede moed en strijdbaar terug het veld in! Jenoah is in het veld gekomen en krijgt al gauw paar mooie kansen. Wat weten ze elkaar al goed te vinden in het veld. Meerdere schoten van RWB op goal, helaas nog geen doelpunt, maar weer goed samen gespeeld. Er volgen nog meer kansen voor RWB, en uiteindelijk maakt een mooi schot van Maas op afstand de 2-2! Ook achterin staan er paar toppers te verdedigen. Christiaan zit er vaak goed tussen en voorkomt een aanval van SVSSS. We gaan met een gelijke stand de rust in. Een goede peptalk van coaches Niek en Rick volgt! De tweede helft begint helaas met een tegendoelpunt, 3-2. Guus komt niet lang daarna los van de tegenstander en gaat op de goal af, maar wordt helaas tegen gehouden. Jenoah verdedigd goed uit, waardoor er een mooie aanval ontstaat. Beer schiet met een mooi schot de 3-3 binnen! Opnieuw is Christiaan achterin goed aan het verdedigen, helaas komt SVSSS er toch nog een keer doorheen, Ties raakt de bal nog met de vingertoppen, maar het schot was te hard, 4-3. RWB krijgt opnieuw kansen, de bal wordt op de paal geschoten, en Simon scoort in de rebound, 4-4! Raf houdt het overzicht achterin en gaat af en toe mee naar voren. Tijdens de laatste 10 minuten volgen er nog meer kansen. Maas scoort met een mooi schot de 4-5 binnen! Niet lang daarna wordt het ook nog 4-6, door een foutje van de keeper kan Pieter hem binnen schieten. Ties heeft nog een paar goede reddingen waardoor de stand 4-6 blijft! Yes! De overwinning gaat mee terug naar Waalwijk! Wat een kanjers!