RWB speelde zaterdag 23 september een goede pot voetbal tegen een goede tegenstander TSC. RWB verloor met 1-2 maar had op basis van de tweede helft, waarin het volop kansen bij elkaar voetbalde, ook zomaar kunnen winnen. Voetbal gaat echter nu eenmaal om doelpunten maken en dat deed TSC beter.

Duidelijk was dat TSC beter begon aan de wedstrijd en na een klein half uurtje met 0-2 voor stond. Met een listig genomen vrije trap wist Kevin Remie net voor rust de belangrijke aansluittreffer binnen te leggen. Opmerkelijk in deze eerste helft was dat alle drie de treffers uit een standaard situatie ontstonden. In de tweede helft voetbalde RWB goed en drukte TSC steeds verder op eigen helft. Het creeerde ook volop kansen maar de bal wilde er maar niet in. In de slotfase was het voor RWB pompen of verzuipen maar succes bracht het niet. De keeper van TSC met de schitterende naam Juan Pablo Peńa Ramirez groeide tot grote hoogte en hield met handen en voeten zijn doel verder schoon. Volgende week mag RWB opnieuw proberen om punten te pakken, het speelt dan in Breda tegen PCP.