Het was een dag met een uitdaging, met enkele spelers die vanwege blessures en virussen afwezig waren. De aftrap van de eerste helft bracht al snel leven in de brouwerij! In de 2e minuut speelde Antoni een prachtige assist op Eymen, die de bal over de keeper in het doel joeg! Slechts 6 minuten later, in de 8e minuut, toonde Olaf zijn klasse door een mooie combinatie met Gino af te ronden met een doelpunt. De wedstrijd verliep als de gesmeerde bliksem! In de 10e minuut was het Tom die een aanvaller probeerde te stoppen op de rand van ‘de 16 meter’, maar het resulteerde in een penalty voor de tegenstander, die maar net langs onze uitgestrekte keeper ging. Later in de 28e minuut brak er ook nog een speler van RIEL door onze defensie en scoorde de gelijkmaker. 2-2!

De tweede helft begon met kansen voor RWB. Jens raakte zelfs de paal, die gelukkig heel bleef. RIEL probeerde door te breken, maar onze verdediging stond sterk. In de 54e minuut scoorde RIEL echter met een vrije trap en kwam op een voorsprong van 2-3. Deze stand bleef tot het einde staan.