In de vierde wedstrijd van het seizoen mocht RWB eindelijk het zoet van een overwinning proeven. Bij afwezigheid van Koen van Baardwijk werd Menno Kans opgeroepen en dat pakte prima uit. Basis voor de overwinning was de energie die de gehele ploeg in de wedstrijd stopte. Door de 2-3 overwinning op RFC sluit RWB aan bij de middenmoot van de 4e klasse F

RWB was in de eerste helft van het duel tegen RFC gelijkwaardig aan de ploeg die vorig seizoen op een haar na het kampioenschap miste. Ondanks de energie die het in de wedstrijd legde kwam RWB na een half uur spelen op een 1-0 achterstand en moest ook met die stand gaan rusten. Na de rust betaalde het harde werken zich wel uit. Kevin Remie zorgde voor de gelijkmaker nadat hij op de rand van de 16 meter werd vrijgespeeld en tegendraads onhoudbaar inschoot. 3 Minuten later was Menno Kans het eindstation van een ware scrimmage waarbij tot 3 keer toe de bal werd ingeschoten. Menno liet zich deze kans niet ontnemen en zette RWB op voorsprong. Toen Bob Jansen in de 85e minuut van de wedstrijd een vrije trap van ver buiten de 16 meter omzette in een 1-3 voorsprong leek de wedstrijd gespeeld. Toch werd het nog spannend want in de 95e minuut wist RFC toch nog terug in de wedstrijd te komen. Dat betekende voor RWB nog een paar minuten billen knijpen waarbij RFC nog een keer de paal raakte. Met dit laatste wapenfeit was de wedstrijd gespeeld en kon RWB van de 2-3 overwinning gaan genieten.

Volgende week is er een inhaalprogramma en wordt er in de 4e klasse F niet gevoetbald. Voor RWB staat daarna op zaterdag 28 oktober 2023 een thuiswedstrijd tegen The Gunners op het programma.