RWB 2 Zondag speelde zondag 22 oktober voor de beker thuis tegen het uit Diessen afkomstige RKDSV. Succes in de beker was bij rust ver weg want RWB 2 stond bij rust met 0-2 achter. Na rust tapte RWB 2 Zondag uit een ander vaatje en veranderde de tactiek door achterin met 3 verdedigers te gaan spelen. Al snel kwam RWB terug in de wedstrijd en scoorde het de aansluittreffer. Vanaf dat moment voerde RWB-2 de druk op het doel van RKDSV op en was het een kwestie van tijd dat de gelijkmaker zou vallen. Nadat de keeper van RKDSV bij een uittrap buiten zijn 16 meter terecht kwam mocht RWB net buiten de 16 een vrije trap nemen. Deze vrije trap spatte uit op de paal, de daarop volgende aanval leverde alsnog de 2-2 op. Daarmee was het verzet van RKDSV gebroken en kon RWB uitlopen naar 5-3, waarbij dus ook RKDSV tussendoor nog een keertje tegen scoorde. Met deze zege gaat RWB-2 Zondag door in het bekertoernooi. Volgende week, zondag 29 oktober, gaat RWB-2 Zondag verder met de competitie waarbij een thuiswedstrijd tegen Emplina op het programma staat.