Vrijdag was sinterklaas met zijn Pieten op bezoek bij Voetbalvereniging RWB.

Wat een paniek allemaal. Geblesseerde Piet, sleutel kwijt, alles kwam langs. Het hele verhaal lees je hieronder. Gelukkig kwam het allemaal goed en kregen alle kinderen toch nog hun kadootjes.

Nadat de kinderen samen met de Pieten enkele liedjes hadden gezongen kwam Sinterklaas binnen. Sint vraagt Piet om de deur op slot te doen want in het verleden is het al eens mis gegaan omdat een dief geprobeerd had om alles weg te halen. Piet geeft de sleutel met koord aan de Hoofdpiet maar de hoofdpiet vindt het een goed idee dat Piet de sleutel om zijn nek doet zodat we de sleutel zeker niet kwijt raken.

Tijdens een potje voetbal breekt zwarte Piet zijn been en moest de EHBO Pieten  ingeschakeld worden en werd hij per brancard afgevoerd. Daarna werd er samen met de kinderen een ballonnen opblaaspel gedaan. Wie kan er als eerste de ballon laten knallen. Iedereen deed enthousiast mee en de winnaars kregen zelfs iets extra’s van Sinterklaas. 

Plotseling schrikt de hoofdpiet dat hij zijn sleutel is kwijtgeraakt en belt opnieuw naar de EHBO pieten. Die vertellen dat Piet in het gips is gezet en dat ze eraan komen. Samen met de kinderen en alle Pieten werd er naar de sleutel gezocht en wat blijkt dat die In het gips is verwerkt. Er kwam een gipsschaar tevoorschijn om de sleutel eruit te bevrijden en konden alle kinderen toch een kadootje krijgen. Het was dus weer een geslaagde avond en iedereen ging tevreden naar huis.

ABO Drunen / Elshout
Fysio Totaal
Frank Cortenbach
Verhoeven