RWB-4 begon de tweede seizoenshelft thuis tegen RKDVC-10. In de eerste seizoenshelft had RKDVC-10 nog geen enkel punt gehaald, een mooie kans dus voor RWB-4 om 3 punten aan het totaal toe te voegen. Bij rust stond RWB-4 met 2-1 voor maar was het verschil nog niet echt gemaakt. Na rust ging de doelpuntenmachine draaien en scoorde RWB-4 in 10 minuten 6 goals. De uitslag werd uiteindelijk 10-2 waarmee RWB aansluiting maakt met de middenmoot.

RWB-5 en FC Tilburg-8 staan beide in de middenmoot van de 6e klasse 623, waarbij FC Tilburg 3 punten meer heeft dan RWB-5. Bij rust waren beide partijen met 0-0 in evenwicht. Tijdens de gehele wedstrijd had FC Tilburg het meeste de bal, RWB-5 ging echter veel efficiƫnter te werk. Halverwege de 2e helft stond het dan ook 3-0 in het voordeel van RWB. De 2-0 kwam van de Martin Asare, de lookalike van Brian Brobbey. Hij heeft ook dezelfde stijl want bij de 2-0 gebruikte hij zijn lichaam optimaal, draaide weg en haalde uit. RWB-5 dacht na de 3-0 dat de wedstrijd was gespeeld maar FC Tilburg kwam 5 minuten voor tijd terug op 3-2. De laatste 5 minuten was billen knijpen maar RWB-5 sleepte de overwinning over de streep. Beide ploegen hebben nu 13 punten, waarbij RWB-5 wel 2 wedstrijden meer nodig had om deze 13 punten te behalen.