Ter voorbereiding op de tweede helft van de competitie voetbalde RWB tegen Baardwijk een voor beide teams nuttige oefenwedstrijd. Beide ploegen gaven elkaar niet veel toe, waarbij RWB voetballend wat beter uit de verf kwam. Het was Baardwijk dat met een kopbal van Delano Boezer op voorsprong kwam. Voor rust was het echter weer gelijk. Na een goede actie van Owen Kogels op rechts gaf hij een op maat voorzet aan Kevin Remie, die door de bal meteen uit de lucht te nemen voor de 1-1 zorgde. De mooiste goal kwam halverwege de tweede helft van Brent van Look, die vanaf grote afstand de bal onhoudbaar voor keeper Bart van Heesch in de bovenhoek kegelde. De stand werd daardoor 2-1 en daar kwam geen verandering meer in. Voor beide ploegen een goede voorbereiding op de competitiewedstrijd van volgende week. Baardwijk speelt dan thuis tegen Berkdijk, RWB gaat naar Oosterhout om tegen TSC te starten aan de tweede competitiehelft. RWB startte deze competitie thuis tegen TSC en dat was meteen de enige wedstrijd die het verloor. RWB heeft volgende week dus ook iets recht te zetten in Oosterhout, een wedstrijd die begint om 15.30 uur. Daarnaast is winnen gewenst om de druk op koploper NEO’25 te behouden, zeker als je weet dat NEO’25 met UVV’40 en Olympia’60 twee gemakkelijke tegenstanders krijgt voordat RWB op 2 maart bij NEO’25 op bezoek gaat.