De huldiging van Johan Bruurmijn voor het 75 jarig jubileum werd bij RWB uitgevoerd als een tweetraps raket. Op 17 november was Johan Bruurmijn één van de jubilarissen die ten overstaan van de vereniging gehuldigd werd voor 75 jaar lidmaatschap. Voor het opsteken van de gouden speld met diamanten had RWB Johan Bruurmijn samen met zijn vrouw Jo uitgenodigd als VIP-gasten bij de wedstrijd RWB-SV Capelle. 

Johan Bruurmijn werd op 5 jarige leeftijd lid van RWB en heeft er nu dus 75 jaar op zitten. Al op zijn 15e jaar maakte hij zijn debuut in RWB-1 om dit 20 jaar vol te houden. Totaal heeft Johan Bruurmijn 550 wedstrijden gevoetbald voor RWB-1 en scoorde als spits honderden doelpunten. Records die in de huidige tijd zomaar niet meer gebroken worden.

Met RWB-1 werd hij 3 keer kampioen en voetbalde 11 jaar met RWB is de KNVB 2e klasse. Ook als vrijwilliger heeft Johan zijn bijdrage geleverd, hij zat 15 jaar in de Jeugdcommissie, was 8 jaar voorzitter van de Veteranenafdeling, 3 jaar jeugdtrainer en zat 2 jaar in het hoofdbestuur. Johan Bruurmijn heeft met zijn voetbalkwaliteiten sportief een grote bijdrage gehad in de naamsbekendheid van RWB. Van voorzitter Bas Bruurmijn kreeg zijn vrouw Jo een bos bloemen uitgereikt, secretaris Dianne van Diemen speldde bij Johan Bruurmijn de gouden speld met diamanten op.